Archidix | Architique bundelt de krachten van Egbert Boertien en Annique Paalvast. Het is een bureau voor bouwkunde & architectuur. Dat wil zeggen dat de interesse en de kennis van het bureau in beide gebieden ligt.

Projecten worden dan ook het liefst van A tot Z begeleid, van schetsontwerp tot de daadwerkelijke uitwerking en oplevering van het ontwerp.

De interesse, kennis en opleiding van het bureau is breed. Ervaringen op architectonisch gebied opgedaan bij Architectenbureaus Benthem & Crouwel, Chlimintzas, Mulleners Architecten en Greiner van Goor Huijten Architecten. Opgeleid van MTS tot universitair. Het werk in uitvoering spitst zich op dit moment het meest toe op zelfbouwkavels met de toegevoegde waarde van bouwkundig groene initiatieven samengevat in een architectonisch verantwoorde verschijningsvorm. Grote projecten als projectmatige woningbouw of gemengde utilitaire functies zijn ons ook niet vreemd.

Archidix | Architique ontwerpt met een mengeling van stijlen, door te refereren naar het oude en toepassen van het nieuwe. De uitdagingen zijn inpassing in de omgeving, verantwoorde materiaalkeuzes en een aaneenschakeling van ruimten die aan zowel architectonische als functionele eisen voldoen.

 


home >