coverbaskule1000

 

Baskule Wonen is mooi wonen: Karakter

Baskule is een uniek woonconcept aan de poort tot het centrum van Hoogeveen. Midden in de stad wonen met zijn uitgebreide voorzieningen, aan een boomrijk veldje waar het heerlijk ontspannen is. Samen met ons bepalen de toekomstige bewoners de vormgeving en indeling van de woningen. De bewonersgroep bepaalt door de keuzes die zij maken het aanzicht van het woonblok.

Een woongebouw met als insteek het wonen betaalbaar te maken, oftewel betaalbaar maatwerk. Daarnaast wordt het project klimaatgunstig gebouwd door diverse duurzame maatregelen. In de woningen wordt rekening gehouden met mogelijk toekomstig ander gebruik door bijvoorbeeld het inpassen van een liftopstelling of het samenvoegen van woningen tot grotere wooneenheden.

 

Er is zo veel mogelijk


Baskule  laat de toekomstige bewoners op vrije kavels hun droomhuis realiseren zonder de zorgen die zelf bouwen met zich mee kan brengen. Samen met ons kies je de woonvorm die bij je past:

• Eindelijk samen starten
• Je zoekt iets voor jezelf
• Je wilt je bedrijf aan huis
• Ruimte voor je gezin
• Betaalbaar of juist luxe wonen

Er worden 18 kavels aangeboden. De bebouwing van een kavel bestaat minimaal uit 2 en maximaal uit 4 woonlagen. Wil je deze 4 woonlagen zelf bewonen of wil je met vier vrienden ieder 1 woonlaag? Elk woonvolume hiertussen is mogelijk. Per kavel kan gekozen worden voor volledig ontzorgd bouwen of zelf afbouwen.

Een combinatie van wonen en werken behoort ook tot de mogelijkheden, mits het werken ondergeschikt blijft aan de woonfunctie.

Baskule biedt wonen aan een groenstrook met mooie bomen, een grasveld waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je in een hangmat een boek leest, een plek om een partijtje badminton of voetbal te spelen.

Bewoners parkeren in de overdekte garage. De auto’s worden hierdoor aan het oog onttrokken. Het dak van de garage vormt de buitenruimte voor de woningen. Deze vloeit over in de groenstrook.

De kleine VVE’s maken een gemoedelijke en ons kent ons nabuurschap mogelijk. Iedereen is welkom om in Baskule te wonen en te verblijven. Je eigen stukje dynamische stad.

 


home >